(3 Pareri) Beko WMB71031M - Forum, comentarii, pret

Masina de Spalat Beko WMB71031M


Daca esti in cautarea unei masini de spalat rufe care sa isi faca treaba si in acelasi timp sa aduca si cateva elemente moderne, la pret redus, Beko WMB71031M este ceea ce cauti.

Este o masina care nu iti va atrage atentia prin aspect, fiind destul de clasica, insa te va uimi prin finisajele de buna calitate si printr-o constructie bine gandita. Este dotata cu un ecran LED ce ofera informatii importante, cu butoane usor de folosit si intuibile si cu finisaje placute.

Nu aspectul ne intereseaza, insa, ci modul in care masina de spalat se comporta in timpul spalarii. Fiind construita de una dintre cele mai mari companii atunci cand vine vorba despre electrocasnice, asteptarile sunt destul de mari.

Cu ce iese in evidenta Beko WMB71031M

Exista cateva elemente care uimesc, mai ales daca ne uitam la pretul la care masina de spalat poate sa fie achizitionata:

Are o capacitate mare de incarcare
Nu mai putin de 7 kg de haine pot fi spalate intr-o singura sesiune, ceea ce inseamna economie de timp si economie de consumabile. Daca ai o familie mare, este o varianta perfecta pentru tine.

Eficienta energetica
Face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna, de asemenea, consum redus de energie.

Control al balansului
Datorita unei tehnologii inteligente de control al balansului, Beko WMB71031M este o masina de spalat care nu face zgomot, este foarte stabila in timpul centrifugarii si nu provoaca niciun fel de paguba.

Aqua fusion
Avem de a face cu un sistem patentat de cei de la Beko, prin care apa, energia si detergentul sunt optimizate in asa fel incat sa ofere o spalare de foarte buna calitate, fara un consum mare. In felul acesta, poate sa fie economisit detergent in cantitate de 5.5 kg an de an, alaturi de foarte multa apa si curent.

Rezistenta Hi-Tech
Gratie acestei rezistente, coroziunea si depunerile de calcar sunt reduse cu 40%. Astfel, durata de viata a masinii creste considerabil in comparatie cu durata de viata a altor masini de spalat.

Prezentare detaliata BEKO WMB71042M

Modelul WMB71042M are un numar de 16 programe. Ca programe ale lui BEKO WMB71042M trebuiesc mentionate urmatoarele: spalare manuala, Lana, prespalare pentru haine foarte murdare, extraclatire, Bumbac, consum redus de energie electrica, mod pt haine usor de calcat, sintetice, precum si altele. La acestea se mai adauga: camasi, antialergic, daily express, xpress super short, dark care, freshen up, self clean, clatire, stoarcere + evacuare.

Nivelul de zgomot nu este un minus este destul de mic in timpul spalarii de numai 60 dB(A). Observand dimensiunile lui WMB71042M se poate sustine ca nu difera in comparatie cu alte modele. La capitolul stoarcere a hainelor modelul are 1000 rotatii/min.

Consumul de apa in program standard este de 41 cu un consum anual mediu de numai 9020 litrii de apa. Pretul acestui aparat este bun spre deosebire de alte produse de pe piata si produsul acesta. Incarcarea se va face frontal avand o capacitate de incarcare exact de 7 kg.

Economia acestei masini se accentueaza si datorita sistemului de reglare auto a consumului deoarece se calculeaza automat cantitatea necesara de apa in functie de cantitatea de rufe pentru spalat. Este foarte practica si datorita faptului ca hubloul se deschide chiar si la 160°.

Acest aparat este prevazut cu o tehnologie pentru protectia prichindeilor, ceea ce inseamna posibilitatea blocarii tuturor butoanelor. Cu ajutorul selectorului pentru centrifugare se poate opta ca la sfarsitul programului sa nu mai existe centrifugare.

Ce spun cifrele despre Beko WMB71031M

Evident, specificatiil tehnice sunt importante. Din fericire, sunt foarte interesante si convingatoare. Incepem cu o viteza de centrifugare care ajunge la 1000 de rotatii pe minut, continuam cu un nuar de 11 programe, special facute pentru protectia tuturor tipurilor de haine si terminam cu valorile nivelului de zgomot. Acestea sunt de doar 60 de decibeli pentru spalare si de 72 de decibeli pentru centrifugare.

Fara a fi o masina de spalat cu pretentii, Beko WMB71031M este excelenta pentru un utilizator care isi doreste esentialul de la un astfel de dispozitiv: haine curate cu o economie mare de energie, detergent si apa. Se foloseste usor, are o garantie mare, este produsa de unul dintre cele mai mari nume din domeniu, costa putin si putem spune ca are toate calitatile ce o recomanda sa fie urmatoarea ta achizitie.

Beko WMB71031M

Beko WMB71031M
7.7

Calitate

6.5/10

Pret

9/10

Performanta

7/10

Design

8/10

Economie

8/10

Pros

 • Pretul este foarte mic
 • Capacitate mare de incarcare

Cons

 • Clasa energetica slaba
 • Numar de programe mic
 • Vibreaza foarte tare la centrifugare

3 pareri

 1. Magda

  November 29, 2016 at 5:32 pm

  Trebuiesc reglate foarte bine picioarele deoarece vibreaza la stoarcere de trezeste toti mortii, a durat ceva pana cand sotul meu a reglat-o perfect. In rest nu pot spune nimic de rau, tinand cont de pretul ei ce pretentii vrei sa ai, eu una recomand daca o monteaza un specialist!

  0
 2. Nicoleta Dragulin

  November 29, 2016 at 8:31 pm

  Chiar daca nu este foarte economa, doar A+, eu sunt multumita pentru ca nu spal foarte multe haine si nici prea des. Va recomand acest model daca nu spalati mult!

  0
 3. Mitnica

  December 16, 2016 at 9:42 pm

  Foarte multumit!

  0

Spune parerea ta pe forum despre Beko WMB71031M

Raspunde acestui comentariu