(3 Pareri) Hotpoint WMSD723B - Forum, comentarii, pret

Masina de Spalat Hotpoint WMSD723B


Hotpoint a reusit, de-a lungul timpului, sa isi creeze un renume pe piata de curatenie, in principal pe piata masinilor de spalat. Exista o multime de modele care atrag cumparatorii prin eficienta si prin design, printre acestea numarandu-se si Hotpoint WMSD723B.

Avem de a face cu o masina de spalat destul de ieftina, foarte performanta atunci cand vine vorba despre consumul de energie, dar si atunci cand vine vorba despre eficienta la spalare.

Aspectul lui Hotpoint WMSD723B

Din punct de vedere al designului, lucrurile sunt destul de simple. Masina de spalat construita de cei de la Hotpoint este realizata dintr-un material alb, de foarte buna calitate si inglobeaza o serie de elemente de alta culoare, cum ar fi ecranul LCD sau usa hubloului.

Aspectul masinii a fost gandit foarte bine, in conditiile in care ofera acea senzatie de produs de calitate, pe care o cauta toata lumea.

Functii speciale ale lui Hotpoint WMSD723B

Evident, functiile speciale sunt cele care diferentiaza un produs de altul. Masina de spalat produsa de Hotpoint sta foarte bine la acest capitol, avand o multime de functii speciale, care mai de care mai interesante:

Woolmark Platinum Care
Este una dintre putinele masini de spalat care poate sa spele fara probleme chiar si hainele care se recomanda a fi spalate de mana. Sistemul Platinum care este brevetat de Hotpoint si asigura faptul ca fibrele nu se freaca intre ele, ramanan moi si confortabile chiar si dupa mai mult de 20 de spalari.

Super silentios
Avem de a face cu o masina de spalat silentioasa. Sistemul de suspensie montat pe acest aparat reuseste sa absoarba vibratiile puternice, generand confort fonic chiar si in timpul centrifugarii. In timpul spalarii, nivelul de zgomot este de doar 58 de decibeli.

Spalare ideala pentru hainele de bebelusi
Prin ciclul Baby, Hotpoint s-a adresat special celor mici, care se pot bucura de haine igienizate perfect, chiar si la temperaturi de doar 40 de grade Celsius.

Ecotech
Este elementul care garanteaza respectarea celor mai inalte standarde de eficienta energetica. Hotpoint WMSD723B dispune de bulina ecotech, ceea ce inseamna un consum redus si o performanta peste medie.

Anti Stain
Este o tehnologie noua care gestioneaza cu succes apa si detergentul, asigurand eliminarea celor mai dificile pete la o temperatura scazuta si in doar cateva minute.

Specificatii tehnice ale masinii

Hotpoint WMSD723B face parte din clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna ca este extrem de eficienta din punct de vedere energetic. Consumul de energie anual este de doar 173 kWh iar consumul de apa este de 10667 litri in fiecare an.

Cu 12 programe de spalare, o grija sporita asupra detaliilor si o multime de functii asupra carora utilizatorul are control total, Hotpoint WMSD723B este o masina de spalat care merita atentia si poate fi achizitionata cu incredere.

Hotpoint WMSD723B

Hotpoint WMSD723B
8.4

Calitate

9/10

Pret

9/10

Performanta

7/10

Design

8.5/10

Economie

8.5/10

Pros

 • Raport calitate/pret bun
 • Pretul este decent
 • Clasa energetica A+++
 • Capacitate de 7 kg
 • Program indepartare pete

Cons

 • Poate vibra la centrifugare
 • Numar de programe mic
 • Se regleaza greu picioarele

3 pareri

 1. marcela ion

  November 29, 2016 at 7:33 pm

  Masina spala bine si este silentioasa si stabila daca este reglata cum trebuie de catre un instalator. Am sesizat ca spala foarte bine si nu sifoneaza rau hainele delicate, eu una sunt multumita de produs acesta!

  0
 2. Cristina

  November 29, 2016 at 8:40 pm

  Meniul mi se pare putin cam dificil pana te acomodezi cu acesta. Nu are traducere in limba romana, dar nu este chiar atat de grav. Spala foarte bine chiar si numai cu apa rece, clateste de asemenea. Recomand!!!

  0
 3. Ionela

  December 21, 2016 at 12:15 pm

  Sunt mulțumită de mașină, spala ok pentru banii sau. Dar nu pot spune ca livrarea a fost prea ok… firma de curierat a întârziat 2 zile. Ba mai mult când am desfăcute o din ambalajul original am observat ca atunci când a fost transportata a fost zgâriate puțin pe lateral 🙁 acum asta e

  3

Spune parerea ta pe forum despre Hotpoint WMSD723B

Raspunde acestui comentariu