(4 Pareri) Indesit IWD 71252 C ECO EU - Forum, comentarii, pret

Masina de Spalat Indesit IWD 71252 C ECO EU


Indesit IWD 71252 C ECO EU este probabil una dintre cele mai vandute si eficiente masini de spalat SLIM creata de catre compania INDESIT. Aceasta are ca mare avantaj faptul ca este foarte economa, are o clasa energetica foarte buna, o capacitate mare de incarcare cu haine si beneficiaza de o multime de functii eco.

Daca sunteti in cautarea unei masini pentru spalat haine care sa fie eficienta, ieftina si in special economa atunci cautarea dumneavoastra trebuie sa se opreasca aici, aceasta va este mai mult decat recomandata.

Modelul prezentat este special conceput pentru o folosire chiar si zilnica fiind recomandata unei familii cu un numar mare de mebrii ce spala des, aproape zilnic.

Detalii Indesit IWD 71252 C ECO EU

Tipul de afisaj al acestui IWSNE 61253 C este de tip LED afisand functiile: temperatura,timp ramas precum si multe altele. Este foarte economa dupa cum am mentionat si in introducere, apartine clasei A++ a acestui tip de electrocasnice.

Modelul IWD 71252 C ECO EU este destul de reusita cu o capacitate de incarcare cu rufe de chiar 7 kg, nu se recomanda sa depasiti aceasta cantitate si oricum este indeajuns pentru o familie mare. Spre deosebire de alte modele, in aceasta chiar incap exact 7 kilograme de haine conform celor mentionate de catre producatorul Indesit.

Masina aceasta de spalat haine de la INDESIT are un nr de fix 16 programe in totalitate. Ca programe tipice seriei enumeram urmatoarele: usor de calcat, sport, Jeans, extra clatire, lana, multe altele. Pe langa acestea, trebuie sa va mentionam si faptul ca se poate selecta temperatura in orice program de spalare.

Asemeni modelelor asemanatoare si acesta este unul care este dotat cu 1200 RPM ca viteza de centrifugare a hainelor. Analizand dimensiunile acestei masini de spalat (85 x 59.5 x 51.7) se vede ca nu difera mult spre deosebire de modelele concurente.

Ce beneficii aduce acest Indesit

In primul rand dorim sa va mentionam consumul redus de energie in ciuda faptului ca masina apartine clasei A++, aceasta consuma aproximativ 0.636 kwh intr-un program standard de spalare. Consumul mediu anul de apa este 10623 litrii, un alt argument ca masina prezentata este poate cea mai economa de pe piata din Romania.

Simplitatea si rezistenta materialelor face din modelul IWD 71252 C ECO EU o recomandare de top clasandu-se in top 3 cele mai bune alegeri de pe acest site de masini de spalat. Va recomandam cu caldura acest model chiar daca beneficiaza de o garantie de numai 2 ani cu posibilitatea de a o extinde pana la 4 ani.

Indesit IWD 71252 C ECO EU

Indesit IWD 71252 C ECO EU
8.8

Calitate

9.1/10

Pret

9.1/10

Performanta

9.1/10

Design

7.3/10

Economie

9.6/10

Pros

 • Raport calitate/pret excelent
 • Este foarte dar foarte economa
 • Capacitate mare de incarcare

Cons

 • Design-ul nu este iesit din comun

4 pareri

 1. Nina Nina

  December 17, 2016 at 10:51 am

  Este super ok, vad ca in prezentare nu se mentioneaza un lucru si o sa il spun eu: mai are o functie water balance ce optimizeaza consumul de apa si curent incat sa consume cat mai putin! Superb!

  0
 2. Georgel

  December 17, 2016 at 2:30 pm

  Pro:spala bine, consuma putin, este ieftine, eu sunt multumit,

  Contra: Aspectul fizic este simplist

  5
 3. Cristina

  December 18, 2016 at 6:56 pm

  Hainele le scot in majoritatea cazurilor aproape uscate, unele nici măcar nu le mai întind pe uscător. Spala economic, bine și mai si usucă foarte bine. Sunt extrem de mulțumită. Am mai avut un INDESIT și a ținut 12 ani aproape, de aceea am ales tot la fel

  4
 4. vasile

  December 24, 2016 at 10:46 am

  Calitate

  10

  Pret

  10

  Performanta

  10

  Design

  10

  Economie

  10

  Am ales aceasta masna mai mult pentru functia ‘eco time’ care mi-a atras atentia deoarece eu locuiesc singur si nu spal atat de des multe haine. Aceasta permite sa speli cantitate mica de haine sub 3 kg cu un consum mic de apa si energie, exact cat au acestea nevoie, nu trebuie sa umplii cuva cu haine ca nu consume degeaba

  5

Spune parerea ta pe forum despre Indesit IWD 71252 C ECO EU

Raspunde acestui comentariu