(3 Pareri) LG F1296TDA3 - Forum, comentarii, pret

Masina de Spalat LG F1296TDA3


Modelul LG F1296TDA3 este o masina ideala de spalat pentru orice camin modern, datorita faptului ca este extrem de eficienta, ieftina si ergonomica. Prezenta functiei special 6 MOTION face ca acest model sa fie unul dintre cele mai cumparate masini de spalat din 2016.

Se deosebeste de alte modele cu acelasi pret fabricate de catre alte marci prin prezenta functiei special 6 MOTION. Aceasta aduce o serie de beneficii si anume: previne sifonarea hainelor in timpul spalarii si al centrifugarii, calculeaza cu mare precizie utilizarea detergetului incat sa ofere o mai buna spalare, protejeaza tesaturile delicate, spala foarte eficient hainele in orice program ales.

Prezentare detaliata LG F1296TDA3

Ca programe ale lui LG F1296TDA3 trebuiesc mentionate urmatoarele: Lana, Jeans, haine delicate, mod de haine si incaltaminte sport, Bumbac, sintetice, matase, cuverturi, clatire, drenare, stoarcere si multe altele. Cel mai important lucru ramane dupa cum am mentionat si mai sus, tehnologia 6 MOTION cu care spala in aceste programe.

Display-ul acestei masini F1296TDA3 este de tehnologie LED de o mare dimensiune, acesta indicand setarile pentru fiecare program. LG F1296TDA3 este o masina de spalat mult apreciata de catre specialisti avand o capacitate de incarcare cu rufe de pana la 8 kg ceea ce este minunat. Mai trebuie mentionat faptul ca detine clasa A+++, asadar consumul de energie in mod standard ajunge la 0.87 kWh fiind foarte economa.

Produsul de fata vine de asemenea cu o cuva realizata din Polipropilena si cu un tambur prelucrat din Otel inoxidabil, reflectand calitatea acestuia spre deosebire de alte modele la acelasi pret. Ca viteza de centrifugare vine cu 1200 RPM fiind foarte utila si nelasand hainele prost uscate. Nivelul de zgomot oscileaza in functie de program si incarcatura ajungand rapid si la 54 dB(A) la spalare si respectiv 74 dB(A) pentru centrifugare.

Un alt mare avantaj este functia Motor Direct Drive cu care este dotat acest electrocasnic ce optimizeaza tot sistemul incat sa nu faca mult zgomot indiferent de programul de spalare. Cu aceasta functie, LG F1296TDA3 este probabil una dintre cele mai silentioase masini de spalat.

Cat de tare se merita LG F1296TDA3

Tinand cont ca nu este o masina cu incarcare orizontala ci una cu incarcare verticala nu este poate cea mai buna alegere decat daca va doriti acest mod de incarcare pentru masina dumneavoastra.

LG F1296TDA3 este foarte simpla dupa cum se poate vedea si in poza alaturata fiind extrem de usor de utilizat si de un utilizator mai nepriceput in tehnologia de ultima ora.

Viteza de centrifugare de numai 1200 rpm si clasa energetica A+++ fac din electrocasnicul LG F1296TDA3 cea mai buna alegere pentru casa dumneavoastra decat daca bugetul actual nu va permite un alt model la acelasi bani. Retineti faptul ca daca va doriti o masina foarte silentioasa, aceasta este una dintre recomandarile noastre.

LG F1296TDA3

LG F1296TDA3
8.9

Calitate

9.1/10

Pret

8.7/10

Performanta

9.1/10

Design

8.7/10

Economie

9.1/10

Pros

 • Raport calitate/pret excelent
 • Multe recenzii pozitive
 • Este foarte silentioasa
 • Capacitate de 8 kg
 • Clasa energetica excelenta

Cons

 • Nimic de mentionat inca

3 pareri

 1. Antonia Zidraru

  December 16, 2016 at 9:41 pm

  Nu de mult am aceasta masina si doresc sa spun cu aceasta ocazie ca sunt foarte multumita de ea. Nu este deloc zgomotoasa, practic auzi cand spala numai hainele cum se rostogolesc usor, motorul juri ca nu se aude. Sunt foarte multumita!!

  0
 2. Ion

  December 17, 2016 at 10:12 am

  Cea mai buna prezentare pentru F1296TDA3 din cate am gasit pe net, mi-am facut o parere si voi comanda cu plata in rate 😀

  0
 3. maria

  March 9, 2017 at 4:37 pm

  Calitate

  10

  Pret

  10

  Performanta

  10

  Design

  10

  Economie

  10

  sunt multumita de acest LG si spre deosebire de veche masina de spalat care era un bosch este mult mai usor de utilizat si spala si mai bine, nu mai retin ce masina aveam dar a fost un bosch nu prea scump cand l-am achizitionat

  5

Spune parerea ta pe forum despre LG F1296TDA3

Raspunde acestui comentariu