Masina de Spalat LG F12B8ND1


Modelul F12B8ND1 produs de compania LG este o masina de spalat haine eficienta ce se remarca datorita calitatii dar si prin multitudinea dotarilor. Pretul acestui model este foarte decent, iar analizand raportul calitate/pret avut, modelul este mai mult decat recomandat oricarei familii.

Are un consum destul de bun de aproape 1.05 kWh in programul obisnuit de spalare, motiv pentru care are clasa energetica A+++. Displayul acestui model LG F12B8ND1 este de tip LED si afiseaza functii pentru clatire + stoarcere, baby care, skin care, precum si multe alte detalii legate de programul de spalare dorit. Asemeni modelelor concurente si acesta are clase bune atat pentru consumul de energie electrica cat si pentru centrifugare fiind foarte silentios.

Detalii tehnice pentru LG F12B8ND1

Acest electrocasnic LG are o multime de programe de spalare printre care se enumera si programul de spalare rapida de numai 15 min cu viteza maxima. Ca programe dedicate de spalare LG F12B8ND1 are urmatoarele: programul pentru haine din bumbac, sintetice, delicate, programul sport, mix si multe altele.

Cu dimensiuni de 85 x 60 x 44 si de culoare alb isi face usor spatiu in orice locuinta, completand locuinta din punct de vedere vizual. Fara incarcatura, masina are o greutate totala de aproximativ 62 kg. Nivelul de zgomot lui LG F12B8ND1 variaza in functie de incarcatura ajungand pana la 54 dB(A) si respectiv 74 dB(A) pentru centrifugare. Viteza de centrifugare este 1200 RPM, adica va poate ajuta sa aveti rezultate mai bune (rufe mai bine stoarse).

Avantajele modelului LG F12B8ND1

Deschiderea hubloului lui LG F12B8ND1 se poate face chiar si la 180°. Turatia ptr. modulul de centrifugare se poate schimba fara batai de cap gratie selectorului pentru centrifugare din dotarea masinii.

Consumul mediu anual de apa este de aproximativ 10000 l, acest model fiind foarte econom lucru ce reiese oricum si din clasa energetica avuta. Capacitatea de incarcare de 6 kilograme este si ea un avantaj deoarece conform postarilor clientilor ce deja au achizitionat aceasta masina, capacitatea este fixa si incap exact 6 kg conform celor specificate de producator.

Acest model este fabricat in Rusia ceea ce garanteaza o rezistenta sporita datorita materialelor de cea mai buna calitate utilizate in realizarea acesteia. Poate ca nu este impecabila din punct de vedere estetic deoarece finisazele nu sunt facute o mare atentie, dar calitatea conteaza cel mai mult.

Concluzii

LG este o marca cu mare prestanta in domeniu, iar dotarile nu sunt pe masura pretentiilor de astazi, astfel si acest model ramane un bun electrocasnic ce poate completa cu usurinta orice locuinta. Pretul fiind unul foarte bun, iar clasa energetica A+++ semnifica cele mai mari avantaje. Se recomanda unei familii cu un numar mediu de membrii ce isi doreste o masina foarte economa si de durata.

LG F12B8ND1

LG F12B8ND1
9

Calitate

9/10

Pret

9.5/10

Performanta

9/10

Design

8/10

Economie

9.5/10

Pros

 • Raport calitate/pret bun
 • Clasa energetica A+++
 • Capacitate mare de incarcare
 • Viteza mare de centrifugare
 • Un model foarte econom si silentios

Cons

 • Nimic semnificativ

2 pareri

 1. Didy

  December 14, 2016 at 9:11 pm

  Conform acestei prezentari si a parerilor acest model este cel mai recomandat, eu una imi doresc o masina foarte economa si buna la pret si aceasta pare in regula, alte recomandari la aceasi bani mai sunt ????1

  0
  • Flavius

   December 15, 2016 at 12:09 am

   Si eu caut o masina de spalat buna si cred ca raman la LG F12B8ND1, alta la banii astia si cu aceleasi caracteristici deci nu exista, aceasta este cea mai buna :O

   0

Spune parerea ta pe forum despre LG F12B8ND1

Raspunde acestui comentariu