Termeni si Conditii

Prin accesarea acestui website trebuie sa acceptati urmatorii termeni si toate conditiile afisate pe aceasta pagina.

Accesul pe site este gratuit si tot continutul acestuia se poate accesa in mod gratuit. Se interzice copierea integrala sau partiala a continutului de pe site si utilizarea acestuia indiferent de scop fara a avea dreptul in scris al proprietarului websiteului.

Produsele prezentate pe site sunt comercializate de catre magazinele online la care vizitatorul este directionat in mod indirect. Site-ul nu comercializeaza in mod direct produsele si nu este raspunzator de garantia sau livrarea acestora. De asemenea unele produse pot sa difere in realitate de pozele oferite de catre producator.

Utilizatorul poate posta pareri si impresii legate de produse, acesta este singurul raspunzator pentru continutul publicat. Site-ul masinidespalat.info nu isi asuma nici o raspundere pentru erorile sau calitatea continutului generat de catre vizitatorii sai.

In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri legat de acesti termeni si conditii sau legate de site sau continutul acestuia va recomandam sa ne contactati utilizand formularul de contact prezent pe website sau prin intermediul paginii de FaceBook.

Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza dupa bunul plac acesti termeni si conditii fara a notifica in nici un mod vizitatorii acestui website.