Masina de Spalat Whirlpool AWS 61212


Modelul AWS 61212 este sigur una dintre cele mai laudate si eficiente masini de spalat haine creata de catre Whirlpool. Datorita pretului destul de modest de putin peste 1000 lei, acest produs oferit de Whirlpool reuseste cu succes sa fie indispensabil si sa fie necesar in orice locuinta.

Chiar daca nu exceleaza prin performantele sale, ramane in topul preferintelor romanilor datorita pretului sau foarte mic si al caracteristicilor medii cu care este dotata.

Prezentare detaliata Whirlpool AWS 61212

Modelul acesta este unul ce este dotat cu 1200 RPM ca viteza de centrifugare a hainelor. Nivelul de zgomot este putin mai mare in timpul centrifugarii (75 dBA) asemeni masinilor Whirlpool, in timp ce pentru spalare este destul de decent de 59 dB(A). Avand dimensiunile 84.5 x 59.5 x 45 si de culoare alb se incadreaza in orice casa, completand casa din punctul de vedere al utilitatii.

Incarcarea acestei masini se face frontal avand o capacitatea de incarcare exact de 6 kilograme. Ecranul acestui model de masina de spalat AWS 61212 este de tip LED.

Ca programe, enumeram in primul rand programul rapid de 30 de minute, mentionam si prespalare, bumbac, Jeans, lana, sintetice, etc. Chiar daca nu are un numar impresionant de programe de spalare asemeni produselor concurente acest Whirlpool le detine pe cele mai importante si necesare unei familii obisuite fara prea multe pretentii.

De remarcat sunt programele pentru haine delicate – matase si perdele si programul usor de calcat. Acestea ofera o calitate superioara a spalarii spre deosebire de alte masini de spalat la aceasi bani cu Whirlpool AWS 61212.

Adancimea electrocasnicului de numai 45 de cm fac cea mai buna alegere daca nu detineti mult spatiu pentru a pozitiona masina de spalat ori unde doriti in locuinta dvs. Clasa energetica A++ fac din aceasta o buna alegere daca nu spalati mai des de 2-3 ori pe saptamana.

Atu-urile masinii de spalat Whirlpool AWS 61212

Sistemul de siguranta pentru accesul copiilor este strict necesar in cazul in care aveti prichindei prin casa. Chiar daca pretul modelului AWS 61212 este unul mediu, tinand cont calitatea dar mai ales desgin-ul acestui produs comparativ cu alte modele de masini de spalat.

In ciuda faptului ca nu am amintit foarte multe atu-uri, acest produs este poate cea mai buna alegere analizand pretul si dotarile avute. Chiar daca marca nu are foarte mare prestigiu calitatea produselor realizate de catre Whirlpool sunt cu mult superioare altor marci.

Whirlpool AWS 61212

Whirlpool AWS 61212
8.2

Calitate

8/10

Pret

9/10

Performanta

8.5/10

Design

7.5/10

Economie

8/10

Pros

 • Raport calitate/pret bun
 • Pretul este decent
 • Program rapid de 30 minute
 • Dimensiuni reduse

Cons

 • Clasa energetica slaba

2 pareri

 1. Georgiana

  January 4, 2017 at 8:09 pm

  Sunt multumita de acest produs si il recomand tuturor!

  5
 2. Yoyo

  March 28, 2017 at 8:58 pm

  Whirlpool AWS 61212 este dupa parerea mea cea mai buna decizie daca nu va doriti ceva prea pompos si dispuneti de un buget limitat. Daca spalati foarte des nu cred ca este o alegere inteleapta deoarece consuma destul de mult. Eu una sunt super incantata de masina aceasta, pentru o garsoniera si o persoana ce locuieste singura este mai mult decat ideala – un plus pentru dimensiuni, este destul de compacta.

  5

Spune parerea ta pe forum despre Whirlpool AWS 61212

Raspunde acestui comentariu