(2 Pareri) Whirlpool AWSX63213 - Forum, comentarii, pret

Masina de Spalat Whirlpool AWSX63213


Daca vorbim despre masini de spalat, Whirlpool a reusit sa iti contureze o imagine perfecta, in care tehnologii precum ” al 6-lea simt” reusesc sa multumeasca pe deplin orice utiliator. Astfel, acest Whirlpool AWSX63213 respecta intru totul criteriile de calitate impuse de-a lungul timpului si chiar daca are un pret scazut, inglobeaza o multime de functii ce duc la eficienta superioara.

Aspect

Whirlpool AWSX63213 nu iese in evidenta prin aspect. Simplitatea este cuvantul care o poate defini din acest punct de vedere. Aceasta simplitate insa, este una ce denota calitate. Chiar daca masina de spalat este alba, fara prea multe detalii, cele care exista sunt foarte interesante. Poti achizitiona aceasta masina de spalat pentru orice locuinta, indiferent ca este mobilata intr-un mod futurist sau clasic si o poti integra cu usurinta.

Tehnologii reprezentative

Mai multe tehnologii reusesc sa construiasca intreaga imagine a masinii de spalat si sa contribuie serios la succesul pe care il are in randul utilizatorilor:

Al 6-lea simt
Este vorba despre niste senzori speciali care au capacitatea de a monitoriza intregul proces de spalare si de a regla consumul si presiunea. In felul acesta, hainele vor fi cat se poate de curate iar consumul de energie, de apa sau de detergent va fi unul foarte scazut.

Colour 15
Este un program care iese in evidenta prin faptul ca protejeaza toate hainele, conferindu-le prospetime si o tesatura rezistenta, pe termen lung. Practic, splarea se face la doar 15 grade, temperatura ce nu distruge tesatura.

EcoMonitor si Rapid-Optiun
Sunt alte doua tehnologii care contribuie la eficienta, dar si la obtinerea unui timp mai scurt de spalare. Rezultatele ideale apar intr-un timp foarte scurt.

Specificatii tehnice

Evident, conteaza si specificatiile care nu sunt reprezentative pentru Whirlpool, dar totusi contribuie la calitatea spalarii.

Spre exemplu, este bine de amintit faptul ca Whirlpool AWSX63213 face parte din clasa de eficienta energetica A+++. Cele 3 plusuri inseamna un singur lucru: consum foarte mic de energie. Pe termen lung, acest consum duce la economii substantiale de bani.

Masina celor de la Whirlpool este si foarte eficienta la stoarcere, avand o viteza de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut.

In ceea ce priveste zgomotul, nu trebuie sa iti faci probleme. Te vei putea bucura de momente de liniste chiar si atunci cand masina spala din zor. Doar 59 de decibeli este nivelul de zgomot la spalare si 75 de decibeli la centrifugare.

Ar mai fi de amintat si capacitatea de incarcare de 6 kg, dar si numarul de programe, care ajunge la nu mai putin 15. Avem un program pentru prespalare, unul rapid, unul pentru lana, unul pentru sintetice si o multime de alte variante pentru diverse tipuri de tesaturi.

Usor de folosit, eficienta, reprezentativa pentru un brand foarte cunoscut pe nisa pe care o reprezinta si destul de ieftina, masina de spalat rufe Whirlpool AWSX63213 este o achizitie inteligenta daca esti in cautarea unui astfel de produs.

Whirlpool AWSX63213

Whirlpool AWSX63213
8.8

Calitate

8.5/10

Pret

9/10

Performanta

9/10

Design

8/10

Economie

9.5/10

Pros

 • Clasa economica buna
 • Capacitate mare de incarcare
 • Usuca bine hainele
 • Raport calitate pret bun
 • Prezenta tehnologiei 6th Sense

Cons

 • Usor zgomotoasa la centrifugare
 • Programul rapid este numai de 15 minute si nu si de 30

2 pareri

 1. Raluca Tanase

  December 12, 2016 at 8:05 pm

  Chiar nu mi se pare zgomotoasa, am aceasta masina de putin timp dar am spalat de cateva ori pe diverse programe si sunt extrem de multumita de ea. Vechea masina era intradevar foarte zgomotoasa si probabil din acest motiv aceasta nu mi e pare

  0
  • Cary

   December 13, 2016 at 7:13 pm

   Whirlpool este una dintre cele mai bune marci de electrocasnice, eu tot un Whirlpool am si sunt multumita de aceasta, este un alt model nu acesta

   0

Spune parerea ta pe forum despre Whirlpool AWSX63213

Raspunde acestui comentariu